ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται  από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.  Στις περιπτώσεις πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται κατά την επόμενη εργάσιμη ημέρα από τη γνωστοποίηση της κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης.

      Εφόσον τα προϊόντα της εκάστοτε παραγγελίας είναι άμεσα διαθέσιμα κατά το χρόνο επεξεργασίας της, η αποστολή τους γίνεται εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας, εκτός αν ρητά αναφέρεται κάτι διαφορετικό.

       Σε περίπτωση που δεν υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα των προϊόντων από τους προμηθευτές μας, θα ειδοποιηθείτε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης. Αν θέλετε μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία. Εφόσον την έχετε πληρώσει, θα σας επιστραφούν τα χρήματα.

       Εάν δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της. 

      Οι αποστολές μικροδεμάτων πραγματοποιούνται με την υπηρεσία courier της Easy Mail. Θα μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας από το μενού «Ο Λογαριασμός μου» καθώς και την πορεία της αποστολής σας μέσω του tracking number της courier το οποίο θα σας αποστέλλεται μόλις είναι διαθέσιμο.

       Οι αποστολές υπέρβαρων και υπέρογκων δεμάτων εκτελούνται με μεταφορική εταιρία.

       Παρακαλώ σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση στην παράδοση.