Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στα προϊόντα, παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος. Επιπλέον βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους όρους χρήσης, καθώς η περαιτέρω χρήση και η περιήγησή σας στην ιστοσελίδα συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεσή σας με αυτούς. Συνεπώς, αν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους και τις προϋποθέσεις που συμπεριλαμβάνονται  στην ιστοσελίδα αυτή, τότε οφείλει να μη προβεί σε χρήση της. Επίσης απαγορεύεται η χρήση της  befree.com.gr για σκοπούς παράνομους ή αντίθετους στα χρηστά ήθη και την συναλλακτική πρακτική.

Πνευματική ιδιοκτησία

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, φωτογραφιών, κειμένων και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της befree.com.gr και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος Δικτυακού Τόπου που περιέχει ανήκουν στη befree.com.gr Σε κάθε περίπτωση απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταποίηση, διανομή, μεταπώληση, δημιουργία παράλληλης εργασίας ή παραπλάνησης του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, φόρτωση, ανακοίνωση, επανέκδοση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου και με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς απαγορεύεται, εκτός αν συναινέσει εγγράφως η befree.com.gr

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Ευαίσθητα οικονομικά δεδομένα όπως αριθμοί πιστωτικών καρτών, λοιπών λογαριασμών και απόρρητοι κωδικοί δεν ζητούνται από την ιστοσελίδα befree.com.gr με κανένα τρόπο. Η διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής συναλλαγής με χρήση πιστωτικής κάρτας, κατά την ολοκλήρωση των αγορών γίνεται με πλήρως αξιόπιστο και διασφαλισμένο τρόπο, καθώς γίνεται ανακατεύθυνση στην ιστοσελίδα της τράπεζας, όπου γίνεται χρέωση της πιστωτικής κάρτας. Έτσι διασφαλίζεται ότι κανένα από τα ευαίσθητα δεδομένα της κάρτας δε γνωστοποιείται σε μέλος της εταιρίας. Το απόρρητο των συναλλαγών διασφαλίζεται με κρυπτογράφηση τελευταίας τεχνολογίας, ώστε κατά την μεταφορά και διαδικτυακή επικοινωνία τα ευαίσθητα οικονομικά δεδομένα να μην είναι δυνατόν να υποκλαπούν.

Τιμές προϊόντων

 Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ (24%). Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ η befree.com.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να αναπροσαρμόζει τις τιμές. 

Εγγύηση Προϊόντων

 Σε όλα τα εμπορεύματα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος προσφέρεται η εγγύηση της befree.com.gr. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε κάποια αγορά και έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με το προϊόν ή την χρονική διάρκεια της προσφερόμενης εγγύησης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Πολιτική Αλλαγών/ Επιστροφών

 Αλλαγές και επιστροφές χρημάτων γίνονται εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα παραλάβετε τo δέμα σας. 
Σε περίπτωση που πρόκειται για λάθος του πελάτη, επιβαρύνεται με τα μεταφορικά.
Κάθε επιστροφή γίνεται αποκλειστικά μέσω της εταιρείας EASY MAIL Πόρτα – Πόρτα.
Εάν πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών είναι με δική σας ευθύνη και χρέωση.
Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, όπως το παραλάβατε και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια, κ.τ.λ.)

Διαδικασία επιστροφής προϊόντων

 Κατεβάζετε και συμπληρώνεται το Eντυπο επιστροφής προϊόντων στο οποίο μας εξηγείτε τους λόγους της επιστροφής. Σας θυμίζουμε ότι τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση ώστε να γίνουν αποδεκτά για επιστροφή. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 6940710802 είτε να μας στείλετε e-mail στο info@befree.com.gr

Τροποποίηση των όρων του παρόντος

 Η  befree.com.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τούς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.

 Ισχύον Δίκαιο – Δικαιοδοσία

 Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω της befree.com.gr διέπονται από τις Αρχές της Ελληνικής Νομοθεσίας για την προστασία καταναλωτών και του Κοινοτικού Δικαίου για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Για οποιαδήποτε διαφορά ανακύψει στα πλαίσια των συναλλαγών με τον διαδικτυακό τόπο www.befree.com.gr κατά τόπο αρμόδια είναι τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης όπου και έχει την έδρα του.